JKR Daerah Bentong

Kami di JKR Bentong ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina 2015 kepada seluruh rakyat Malaysia. Berhati-hatilah semasa memandu serta patuhilah undang-undang jalanraya.

Kini anda boleh membuat aduan mengenai kerosakan jalanraya dan infrastruktur melalui aplikasi mudah alih untuk telefon pintar dan tab. Download aplikasi ini di App Store bagi pengguna ios dan Google Play bagi pengguna android.

Dalam memberi perkhidmatan yang tepat dan terkini setiap kakitangan perlu mengetahui arahan-arahan baru yang telah dikeluarkan. Rujuk Arahan KPKR dan juga Pekeliling Perbendaharaan.

SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI JKR BENTONG

 

JKR Daerah Bentong kini diterajui oleh Ir. Adnan Bin Abd Ghani selaku Jurutera Daerah. JKR Daerah Bentong merupakan jabatan pelaksanaan dan nadi pembangunan kepada Daerah Bentong yang meliputi keluasan 1831 km persegi.

Selain memberi nasihat teknikal kepada jabatan kerajaan, Majlis Perbandaran dan kerajaan tempatan juga turut membantu menjayakan majlis-majlis rasmi kerajaan di peringkat daerah. JKR Bentong juga turut terlibat merancang, merekabentuk, melaksana, menyelia dan memantau projek-projek pembangunan infrastruktur dan kemudahan awam.

Hari Ini 6

Bulan Ini 466

Jumlah 11880

Info dan tarikh gaji bagi negeri Pahang

Info dan tarikh cuti umum bagi negeri Pahang

Lihat maklumat mengenai program 5S kami

Ketahui mengenai inovasi yang telah kami laksanakan

Pusat data bagi kakitangan JKR Bentong

Mohon untuk jalani latihan industri di sini

Kenali pasukan laman web dan hantar komen

Lihat pencapaian kami dalam pelbagai peringkat